Hoppa till innehållet
Vi hjälper Boden Business Park med ny webbplattform!
7 nov 2022

Vi hjälper Boden Business Park med ny webbplattform!

Vi kan glatt berätta att vi samarbetar med Boden Business Park för att ta fram en ny webbplattform. Den nya webbplattformen ska underlätta för existerande såväl som nya företag och talanger att utvecklas och etableras i Boden.

Bodens kommun har de senaste åren legat i topp av Norrbottenskommunerna gällande bra företagsklimat. Webbplatsen ska åsyfta att fortsätta på denna väl inslagna väg.

"Med den nya hemsidan vill vi underlätta för företagare som vill starta, utveckla eller etablera sitt företag i Boden. Det känns både roligt och tryggt att få ta fram den tillsammans med ett lokalt företag med lång erfarenhet."

- Linda Hammarström, kommunikatör på Boden Business Park

Boden Business Park beskriver sig själva som ”Norra Sveriges största möjlighetsplats". Och det är just vad det är. På Boden Business Park huserar 60 företag och 300 studenter - på 15 000 kvadratmeter.

När man är en så stor och viktig plats behöver man också ta ansvar för att utveckla och kommunicera sitt erbjudande på ett sätt som håller i tiden. Vi är stolta över att få förtroendet att få vara med på en del av den resan, genom att utveckla deras webbplattform så fler intressanta företag och talanger hittar till Boden Business Park.

Projektet med webbplattformen är redan igång och processen har hittills bjudit på intressanta insikter. Vi återkommer med resultatet!

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago