Hoppa till innehållet
Hermelinen bygger hälsonav i Sävast
2 dec 2022

Hermelinen bygger hälsonav i Sävast

Hermelinen växer så det knakar och bygger just nu ett hälsonav i Sävast. För lite drygt en vecka sedan anordnade Hermelinen ett evenemang på Boden Business Park där de som är intresserade av att vara en del av det nya hälsonavet fick chansen att speed-dejta medarbetare samt att företag fick möjligheten att veta mer kring hälsofrämjande samarbeten.

Norrlands största privata vård- och friskvårdsföretag växer och spaden är satt i marken för bygget av ett nytt hälsonav intill Boden Business Park. Invigningen är planerad till 2023. Hälsonavet utformas efter lokala förutsättningar och blir en mittpunkt för livshälsa. Hälsonavet kommer inrymma sjuk- och friskvård samt vårdcentral med läkarmottagning, barn- och mödravård, KBT-terapi och arbetsterapi. Företagsservice får också en central del i hälsonavet. Hermelinen har sedan tre år tillbaka en redan etablerad gymverksamhet i Sävast som gör värdekedjan komplett. 

Som strategisk kommunikationspartner var Formsmedjan en del av eventet och utformade bland annat roll-ups, inbjudningar och digitala annonser. Var någon av er på plats under eventet? Läs mer om Hermelinens nya hälsonav på hermelinen.se

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago