Hoppa till innehållet
12 dec 2022

Webb för hållbart, lokalt fiske

Guldhaven Pelagiska, med säte i Kalix, erbjuder kvalitativ fisk från småskaligt, lokalt och hållbart fiske. Nu var det dags för dem att ta steget och verkligen kommunicera sin affärsidé.

Detta gjordes med utgångspunkt i en varumärkesplattform och har tagit sig uttryck i en ny grafisk identitet och en webbplattform. Formsmedjan har haft glädjen att få ta fram detta i nära samarbete med Guldhaven.

Den nya grafiska identiteten innehåller en uppfräschad logotyp, ett färgschema inspirerad av havets och skogens färger och ett repeterat mönster av logotypens symbol. Guldhavens värdegrund följer också som en röd tråd genom webben, liksom inspiration i form av historia och recept.

Ett härligt minne från denna resa var då vi fick följa med Guldhaven ut till havs för att delta i årets löjromsfiske som bland annat utmynnade i en ny bildbank, full av vackra, inspirerande bilder.

Christoffer Gramner på Formsmedjan om att jobba med Guldhaven Pelagiska:
– Vi är jätteglada över att få arbeta med Guldhaven Pelagiska,  det är precis denna typ av företag vi behöver här i Norrbotten. Guldhaven bidrar såklart till en förbättrad självförsörjningsgrad av livsmedel och dem är samtidigt ett verkligt föredöme på sättet dem gör det på. Både att dem tar tillvara på hela fisken och också deras innovativa inställning till vilka fiskarter man förädlar. Resursslöseriet och spillet minimeras, vilket alla vinner på. Plus att det är gott som tusan, inte minst nu i juletider.

Emma Gabrielsson, Hållbarhetschef på Guldhaven säger:
– Vi har en tydlig riktning i vart vi som bolag vill och detta samarbete är på många sätt ett startskott i resan för att kunna erbjuda fler människor hållbara produkter från havet.
Vägen till en bättre miljö går via tallriken och vi har mycket på gång här framöver för att våra produkter ska finnas på fler tallrikar.

Kolla in nya webben här!

guldhaven.se

 

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago