Hoppa till innehållet
Vi syns på Näringslivsgalan Boden 22 april
31 mar 2023

Vi syns på Näringslivsgalan Boden 22 april

I år firar Formsmedjan 15 år. Lika länge har vi varit en del av Bodens näringsliv. Vi är varken äldst eller störst men vi är stolta. Stolta att vara en del av ett sammanhang där näringslivet får ta plats, där kommun och företag samverkar för allas vårt bästa, där människor och företag ser möjligheter och också vågar satsa.

Vi har sedan många år tillbaka varit kommunikationspartner till Näringslivsgalan Boden som Företagarna Boden tillsammans med Bodens kommun anordnar. Näringslivsgalan Boden är en fest och hyllning till handlingskraften och företagsamheten.

För oss är det en självklar plats för oss att medverka på. Inte bara för att det är en trevlig tillställning med god mat, bra underhållning och trevligt folk. Det är framförallt för att det är ett tillfälle där framgångar firas tillsammans och där en bred flora av stora och små företagare från många branscher möts. Där människor lär känna varandra, lär av varandra och korsbefruktar idéer, resurser, erfarenhet och kunskap till nya framgångar som vi kommer få fira på någon av kommande års galor.

 

Har inte du eller ert företag anmält er än så är det nog dags innan biljetterna tar slut.

Läs mer och boka biljetter här

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago