Hoppa till innehållet
Tillbaka till framtiden.
6 maj 2023

Tillbaka till framtiden.

Tre nygamla stärker upp kontoret.

Marcus Zerpe och Denise Sundvall är tillbaka på Formsmedjan, fulla av energi efter sina respektive föräldraledigheter. Dessutom säger vi välkommen tillbaka till Pierre ”Pirre” Johansson som nu åter blir en del av våra kreativa och strategiska team.

Det innebär att Formsmedjan blir ännu vassare i att leverera breda och djupa affärsutvecklings- och kommunikationsinsatser till sina kunder och partners på en hög stabil nivå, menar vd Palle Andersson.  

– Lagbygget har sällan känts så komplett som just nu faktiskt. Vi har dessutom haft ett väldigt högt ansökningstryck från vitt skilda kompetenser som vill arbeta hos oss, så det är sannolikt så att vi adderar ytterligare någon pusselbit i närtid.

För hemvändaren ”Pirre” känns det både skönt och inspirerande att vara tillbaka på hemmaplan.

– Mycket har utvecklats på den relativt korta tid jag varit borta men den tighta familjekänslan är intakt, där alla är viktiga och allas styrkor tillvaratas.

Även Denise och Marcus har längtat efter kollegor och att byta fokus från vällingtemperatur till kommunikation och affärslogik.

– Jag har jobbat en del under föräldraledigheten men det känns skönt att nu vara tillbaka med full kraft. Föräldraledighet är speciellt, det ger ett perspektiv och tid för reflektion i stort och smått både i den lilla världen hemma och i den stora världen utanför.  Med det i ryggsäcken ska det bli roligt att hugga tag i både nya och befintliga projekt och kunder.

– Jag är sjukt taggad, säger Denise. Det finns massor vi kan göra för våra kunder och partners så de ligger rätt positionerade när det till exempel gäller norra Sveriges nyindustrialisering, den gröna omställningen och det ekonomiska läget ekonomiska läget som råder.

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago