Hoppa till innehållet
J&B El rustar för en attraktiv och jämställd arbetsplats i Norrbotten
29 maj 2023

J&B El rustar för en attraktiv och jämställd arbetsplats i Norrbotten

J&B El och Formsmedjan har ingått ett spännande samarbete. Målet är att kommunicera det arbete J&B El gör för att vara en attraktiv och modern arbetsplats, och det har vi gjort genom att ta fram en ny hemsida samt ett antal filmer.

- J&B El är ett företag som jobbar stenhårt för att vara en attraktiv arbetsgivare i ett växande Norrbotten, och vi är glada att få vara med på resan, berättar projektledare Sara Harila.

Med en modern design och användarvänlig funktionalitet kommer den nya hemsidan att locka talangfulla individer som är intresserade av en karriär inom elbranschen. Filmerna hjälper till att kommunicera företagets värderingar och arbetsmiljö. Genom att visa den breda mångfalden av anställda och deras framgångsberättelser kommer det locka både kvinnor och män att söka sig till J&B El.

- Jag är övertygad om att detta samarbete kommer att bidra till att locka kompetenta medarbetare och stärka vår ställning som en av de ledande arbetsgivarna i Norrbotten, säger Anders Björnström, VD för J&B El.

Både J&B El och Formsmedjan ser fram emot att samarbeta och gemensamt bidra till att skapa en blomstrande arbetsmarknad i Norrbotten, där jämställdhet och attraktiva arbetsplatser står i centrum.

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago