Hoppa till innehållet
My och Pontus går vidare mot nya äventyr!
1 okt 2023

My och Pontus går vidare mot nya äventyr!

Efter flera år på Formsmedjan är det nu dags för My och Pontus att SodaStreama sig vidare till nya äventyr i egen regi från 1 oktober.

En resa av kreativitet och utveckling

Pontus, som har varit med oss i över två år, har haft förmånen att dagligen arbeta med det han älskar mest - kamera i hand och fokus på innehållsskapande. My, som förstärkt teamet i över ett år, uttrycker hur mycket hon har lärt sig under denna period och hur roligt och givande det har varit.

  • Vi har verkligen haft möjligheten att dyka djupt i våra respektive områden, och vi är så tacksamma för de chanser och möjligheter som Formsmedjan erbjudit oss. Här har vi fått växa och utvecklas professionellt, säger My och Pontus.

Palle Andersson, VD på Formsmedjan flikar in;

  • Det är alltid med blandade känslor man säger hejdå till anställda. Pontus och My har båda bidragit till vår gemenskap och vårt erbjudande. Det känns tråkigt att de lämnar men samtidigt skapar det möjligheter för både dem och oss. De ska ut på, förhoppningsvis, sitt livs äventyr som influencers och vi som företag väljer alltid att se förändring som en möjlighet till utveckling.

Från och med den 1 oktober kommer My och Pontus att fokusera fullt ut på deras eget företag. Formsmedjan önskar dem all framgång och lycka på deras nya väg och ser fram emot att följa deras resa och framsteg. Vi säger inte hejdå, vi säger vi ses snart!

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago