Hoppa till innehållet
Formsmedjan Sports!
28 mar 2024

Formsmedjan Sports!

Laget före jaget må låta som en klyscha, men här hos oss så är det helt enkelt så. Både internt och tillsammans med våra kunder blir vi starkare, smartare och skapar möjligheter för alla att nå sina mål.

På Formsmedjan pågår det alltid processer för att vi ska utvecklas, ta nya otrampade vägar och kunna bli ännu bättre partners till våra kunder. Formsmedjan Sports är en sådan sak.

En så enkel sak som att svettas tillsammans, vara tvungna att interagera med varandra på andra sätt, på en annan plats – det är något speciellt. Det tar fram andra sidor och vi lär känna varandra i fler dimensioner. Vi är inga proffs på innebandy, tennis eller volleyboll – men att utforska och utmana varandra utanför vår komfortzon ger oss fler kontorsverktyg.

Hjärnan mår bra av träning och lite mer hälsa ger oss mer skärpa under längre tid. Vi vill orka både på arbete och när vi kommer hem vill vi kunna vara en bra förälder, oavsett om det handlar om barn, hundar eller papegojor. Livet pågår 24 timmar om dygnet och hur vi mår hemma är oerhört viktigt för hur vi sedan mår på jobbet.

Vi är igång och tar oss an utmaningarna tillsammans – och har riktigt kul medans vi gör det!

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago