Hoppa till innehållet
Ny webbsida för Kirunahälsan tar steget närmare Hermelinen
28 maj 2024

Ny webbsida för Kirunahälsan tar steget närmare Hermelinen

Kirunahälsan fortsätter att utvecklas som en del av vård- och hälsoföretaget Hermelinen. Sammanslagningen av Kirunahälsan och Hermelinen innebär att man tillsammans kan skapa än mer kundanpassade lösningar. Samtidigt når man en större geografisk kundgrupp, och på så sätt kan man växa som samhällsaktör i Norrbotten.

- Den nya webbplattformen är en viktig del i vår strävan att integreras med Hermelinen och för att kunna paketera och stärka vårt kunderbjudande, på ett tillgängligt sätt, förklarar Cecilia Strandenhed VD på Kirunahälsan.

Den nya webbplattformen markerar starten på ett ännu närmare samarbete. Med starka synergier skapas också en större attraktionskraft i Hermelinen och Kirunahälsans arbetsgivarvarumärken.

- Genom att stödja Kirunahälsan och Hermelinen i deras gemensamma resa ser vi fram emot att vara en del av den positiva utvecklingen som händer här i Norrbotten. Det är och kommer att bli väldigt spännande att få vara med på det tåget, avslutar Sara Harila, projektledare på Formsmedjan.

Kika in den här.

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago