Hoppa till innehållet
Hermelinen Stories!
25 jun 2024

Hermelinen Stories!

Vad är egentligen reklam och vad är smart kommunikation? Varje dag sker miljontals interaktioner, på arbetsplatsen, på mataffären, i våra smarta telefoner eller sociala medier. Det mesta passerar, filtreras bort av våra otränade hjärnor. Vi kan inte ta in allt.

Mitt i allt detta brus, vad är det som verkligen stannar kvar? Kanske en riktigt bra rolig historia, en gripande anekdot från fisketuren, eller något som berör oss djupt. Vi minns det vi kan relatera till, det som väcker känslor, oavsett om det är skratt eller allvar.

Hermelinen Stories är precis detta – en genuin inblick i vad Hermelinens varumärke handlar om och hur det lever och andas varje dag, i olika konstellationer, på olika sätt, med olika människor. Här finns inget påklistrat, inget påhittat och inget överdrivet påkostat. Det är kommunikation som fångar känslor, människor och händelser som vi vill dokumentera, både för Hermelinens skull och för Norrbottens skull. Att leva sitt varumärke varje dag, i varje situation, är något unikt. Det gör Hermelinen till en uppskattad samhällsaktör – och något som dina barn kan vara stolta över.

Hittills har vi släppt två episoder av Hermelinen Stories, vi ser fram mot många fler! 

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago