Hoppa till innehållet
Välkommen Frida
14 dec 2021

Välkommen Frida

Formsmedjan har rekryterat Frida Herdenberg. Hon anslöt till laget under december.

Frida kommer senast från en tjänst på byrån ENA. Hon har lång erfarenhet av design och UX inom såväl digitala som analoga kanaler i bagaget. Frida stärker upp Formsmedjan inom både utveckling och design och gjorde sin första dag i mitten av december.  

— Jag har följt Formsmedjan under många år och gillar deras syn på kunden och kundåtagandet. Det ska bli jättespännande att lära känna alla medarbetare och sätta sig in våra arbetsmodeller. Bra modeller som bevisligen funkar för kunderna, säger Frida Herdenberg

Formsmedjan är inne i en expansiv fas, där marknadens behov skapar möjlighet till flera rekryteringar under sluttampen av året. De syftar alla till att skapa dynamik och team som kan anpassas efter kundens behov.

— Vi har fått väldigt goda referenser och vi känner oss mycket nöjda med denna rekrytering, säger Palle Andersson, VD på Formsmedjan. Han fortsätter;

— Fridas kompetenser och egenskaper kommer att passa in väl i den organisation som vi nu bygger upp. För våra kunder kommer detta märkas genom att vi blir betydligt mer snabbfotade, men också både bredare och spetsigare i vårt digitaliseringserbjudande.

 

Just nu är vi igång med att värva medarbetare för följande tjänster också:

Art Director

Copywriter

Digital affärsutvecklare

Webbutvecklare

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago