Hoppa till innehållet
28 jun 2022

Semesterstängt V27-30

Vilken vår vi har haft – nya samarbeten, fortsatt jobb med befintliga kunder och nya kollegor.

Efter en fantastisk vår är det dags för paus efter första halvlek. Vi håller stängt 4 juli-29 juli, då är det dags för oss att ta lite välbehövlig semester.

Innan dess blir det även en intern utvecklingsdag i friska luften, så kontoret håller stängt den 1 juli innan vi klappar igen datorerna dagen därpå.

Vi kommer tillbaka utvilade och glassfyllda den 1 augusti – och förutsätter att hösten kommer att bli precis lika spännande.

Behöver du kontakta oss under semestern?

Ring växeln på 0921-695 00 eller kontakta ansvarig projektledare:

Palle Andersson:
0921-695 96 / palle@formsmedjan.se

Marcus Zerpe:
0921-695 98 / marcus@formsmedjan.se

Christoffer Gramner:
0921-695 97 / christoffer@formsmedjan.se

1 jun 2022

Välkommen Linn

Vi säger varmt välkommen till Linn Kårelind som är vår senaste medarbetare. Hon kommer arbeta som Art Director.

Kan du berätta lite mer om dig själv?
Jag heter Linn, bor strax utanför Pite och har nyss börjat jobba som AD på Formsmedjan, vilket känns jättekul! Förutom färg och form så sysslar jag också en del med musik och scenkonst.

Tidigare har jag jobbat på Cirkus Cirkör i Stockholm, på Framtidsbyrån i Piteå och som frilans. Jag trivs i rörelsen och utforskandet och ser framemot en spännande resa med mina nya kollegor.

Kom gärna förbi på en kaffe och säg hej! 

 

 

24 maj 2022

Hermelinen stöttar

Vår kund Hermelinen är en kund och samhällsaktör att vara stolt över.  

Andrzej Maksymowicz, läkare på Hermelinen berättar om hur han och frun Anna hjälper ensamkommande barn i Polen.

"Det finns ju saker även i vuxen ålder som förändrar mind set och sätt att tänka över ett helt företag. På 5 minuters fikarast kan våra polska vänner med Andrzey i spetsen förändra ett helt företag."-Per-Erik Mattsson, VD Hermelinen.

Här kan du läsa om fler projekt som Hermelinen stöttat och där man kan ansöka om medel Hermelinenfonden

20 maj 2022

Formsmedjan hittar hem hos BC Luleå

Formsmedjan har följt BC Luleå på nära håll sedan bolaget bildades 2008. Nu tar man över uppdraget som Luleåklubbens kommunikationsbyrå. - Det känns som att komma hem, säger Formsmedjans VD Palle Andersson.

BC Luleås klubbdirektör Lars Mosesson ser fram emot det nya samarbetet med Formsmedjan.

Och något som blev direkt avgörande i valet av kommunikationsbyrå är Formsmedjans starka intresse för basket i allmänhet och BC Luleå i synnerhet.

- Formsmedjan är en byrå som har ett stort engagemang och driv för vår sport. De är frekventa besökare av våra matcher och det känns väldigt kul att vi nu ska börja jobba tätt tillsammans, säger BC Luleås klubbdirektör Lars Mosesson.

BC Luleå har genom åren spelat seriematcher runtom i Norrbotten och arbetat aktivt för att kunna kalla sig länets lag.

Ytterligare ett steg i detta blir det fördjupade samarbetet med Boden-baserade Formsmedjan.

- Vi känner att vi vill ha lite av en nystart och att vi är i behov av nya infallsvinklar. BC Luleå har dessutom under lång tid profilerat sig som länets lag och därför känns det kul att samarbeta med en byrå som utgår från Boden, säger Mosesson.

Formsmedjans VD Palle Andersson och hans kollegor har ett genuint basketintresse. Man har under ett antal år hjälpt Svenska Basketbollandslaget genom sin roll som digital kommunikationspartner.

Palle Andersson beskriver uppdraget att bil BC Luleås kommunikationsbyrå som att ”komma hem”.
- Det känns som att komma hem. Jag är fostrad i basketrörelsen och att få engagera sig i, för mig, basketens högborg i norra Sverige är något som är väldigt fint. Förhoppningsvis kan man också få ge tillbaka till basketen nu, säger Formsmedjans VD Palle Andersson.

Han fortsätter:
- Vi har följt, varit engagerade och älskat BC Luleå från samma dag som vi bildade vårt bolag. Vi är basketentusiaster och vi ser det både som ett ansvar och en ära att jobba tillsammans med BC Luleå. Från ett lokalregionalt perspektiv är det, för mig i alla fall, den viktigaste sportklubben vi har.

Palle Andersson ser framför allt att Formsmedjan har en roll att fylla i det långsiktiga och mer strategiska kommunikationsperspektivet.

- BC Luleå har utvecklat sin kommunikation ganska mycket de senaste åren. Det passar oss rätt bra. Vi har en viktigare roll att fylla strategiskt än operativt och praktiskt. Vi vill vara med och påverka i ett långsiktigt perspektiv för att BC Luleå ska få ut så mycket som möjligt av sin kommunikation, säger Andersson.

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago